Loading...
 Start Page

Rotax

Η BRP συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία της στον χώρο με την παρουσίαση ενός νέου κινητήρα. Ο κινητήρας των 1630 κυβικών που αποδίδει 300 ίππους, περιλαμβάνει νέο μεγαλύτερο SUPERCHARGER για μεγαλύτερη απόδοση και περισσότερη ροπή.

Ο νέος κινητήρας ROTAX 1630 ACE τροφοδοτεί τα μοντέλα Sea-Dοο RXP-X 300, RXT-X 300 και GTX LIMITED 300. Μαζί με το νέο εργονομικό κάθισμα αλλά και το εφυές φρένο – όπισθεν δεύτερης γενίας iBR GEN 2 τα Sea-Doo γίνονται ασυναγώνιστα στην κατηγορία τους.

Το νέο INTERCOOLER είναι 2,2 φορές πιο αποδοτικό σε σχέση με το INTERCOOLER των μικρότερων μοντέλων, χαρίζοντας μοναδικές επιδόσεις.

Ο νέος κινητήρας της Sea-Doo ROTAX 1630 ACE έιναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας ώστε να να αυξηθεί ο κινητήρας από 1503cc σε 1630cc.

Η τεχνολογία ACE (προηγμένη τεχνολογία καύσης) περιλαμβάνει μίας νέας τεχνολογίας επίστρωση πλάσματος στο αλουμινένιο μπλόκ. Η τεχνολογία επίστρωσης πλάσματος στους κυλίνδρους δημιουργεί ένα μεταλλικό στρώμα που κάνει σκληρή και ανθεκτική την επιφάνεια τριβής. Αυξάνει την αντοχή, μεταφέρει και αποβάλει την θερμοκρασία πιο γρήγορα. Ο κινητήρας διαθέτει πλέον μεγαλύτερο κύκλωμα ψύξης και μεγαλύτερο ψυγείο λαδιού.

 

Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ROTAX ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 130 - 260hp

Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ RΟΤΑΧ 4-ΤEC.
ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ

Σχεδιασμένος ειδικά για θαλάσσια χρήση, οι ROTAX 4-TEC κινητήρες συνεχίζουν να επαναπροσδιορίζουν τη βιομηχανία των watercraft μέσω της απόδοσης και της αξιοπιστίας και της συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων. Είναι διάσημος στον κόσμο για τη χρησιμοποίηση της καινοτόμου τεχνολογίας και υλικά που τον κάνουν μοναδικό για την δύναμη του, το μέγεθος και το βάρος του. Αυτός ο συνδυασμός κάνει την Sea-Doo έναν ηγέτη στη βιομηχανία watercraft.

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ
215HP KAI 260HP

Οι ROTAX 4-TEC κινητήρες παραδίδονται με αρκετά άλογα για να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους και τους πιό απαιτητικούς χρήστες. Οι superchargers και τα εξωτερικά intercoolers δίνουν απίστευτη δύναμη και επιτάχυνση.

AΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
215HP

Η Sea-Doo το 2004, στον κινητήρα 215-HP ROTAX 4-TEC έβαλε την τεχνολογία supercharged intercooled (SCIC) στη βιομηχανία των watercraft. To Intercooler αποτελεσματικά και σοβαρά δροσίζει τον αέρα που συμπιέζεται από τον υπερπληρωτή supercharger, με αποτέλεσμα να είναι ο αποδοτικότερος τρόπος να βγεί η ιπποδύναμη και η ροπή μιας μηχανής διατηρώντας την αξιοπιστία και αποφεύγοντας το turbo lag.

ECO - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ
155HP

Ο τρικύλινδρος κινητήρας ROTAX 4-TEC των 155HP, Οικονομικός στην κατανάλωση βενζίνης, σχεδιασμένος για την θαλάσσα, με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία με τις χαμηλές εκπομπές ρύπων και ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα οποιονδήποτε απο των τεσσάρων watercraft στη αγορά.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 130HP

Οι 130HP ενός ROTAX 4-TEC κινητήρα τον κάνουν ξεχωριστό για την ήσυχη λειτουργία του.Έχει μικρή συντήρηση και είναι απίστευτα αποδοτικός για τη δύναμη που βγάζει. Δύναμη που έχει σχεδιαστεί για οποιονδήποτε θέλει να έχει την δυνατότητα να έλκει θαλάσσια σπόρ που χρειάζονται ρυμούλκηση. Σας εγγυάται απίστευτες στιγμές στην θάλασσα.

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΥΠΩΝ

Όλα τα προσωπικά watercrafts Sea-Doo έρχονται με κινητήρες RΟΤΑΧ 4-TEC, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι με τρια αστέρια που είναι υποχρεωτικά στην EU. Τα τρία αστέρια δίνονται για όλο το σύνολο. Η τριών αστέρων πιστοποίηση δείχνει τη "υπερβολικά χαμηλή εκπομπή ρύπων."

 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ (CLCS)

Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ : Αλλα watercrafts λειτουργούν με open-loop ανοιχτό συστήματα ψύξης, τα οποία παίρνουν νερό απο την θάλασσα οδηγώντας το στον κινητήρα για ψυξη. Την Sea-Doo watercrafts, την χαρακτηρίζει ένα αποκλειστικό CLCS™ κύκλωμα, το οποίο χρησιμοποιεί το ψυκτικό υγρό (paraflu) για να κρατήσει τη μηχανή στις ιδανικές θερμοκρασίες - σαν το ψυγείο ενός αυτοκινήτου. Το κλειστό κύκλωμα κρατά μακρία την διάβρωση απο το θαλασσινό νερό και τις ζημίες που γίνονται απο αυτό, που σημαίνει ότι εσείς θα είστε περισσότερο στην θάλασσα και λιγότερο στο συνεργείο.

 

Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ROTAX ΓΙΑ ΤΟ SPARK ΚΑΙ ΤΟ GTS/GTI

 

Η ROTAX προσθέτει ένα νέο κινητήρα στην οικογένεια της Sea-Doo για το νέο μοντέλο της.

Ο νέος κινητήρας ROTAX 900 ACE του Spark. Gts/Gti  είναι ένας τετράχρονος τρiκύλινδρος κινητήρας 900cc που αποδίδει 60HP και 90HP. Ο κινητήρας αυτός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε σχέση με τον μεγαλύτερο κινητήρα που εφοδιάζονται τα μεγαλύτερα μοντέλα της Sea-Doo, καθώς διαθέτει όλες εκείνες τις τεχνολογίες που κάνουν τα μοντέλα της Sea-Doo μοναδικά, όπως iTC (intelligent throttle control), iBR™ (intelligent brake and reverse), OTAS κ.α.

Η αξιοπιστία του κινητήρα είναι ήδη αποδεδειγμένη, καθώς ο κινητήρας είναι δοκιμασμένος για αρκετά χρόνια στα snowmobiles Ski-Doo της BRP. Ο κινητήρας αυτός ξανασχεδιάστηκε και προστέθηκαν υλικά τα οποία είναι τεχνολογικά βελτιωμένα ώστε να αντέχουν στις υψηλές απαιτήσεις του θαλασσινού νερού.

Ακρωτηρίου 210, 26332, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610 330460
Fax: 2610 330105
Email: info@sea-doo.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κορδαλής Νίκος

Επίσημος Αντιπρόσωπος Sea-Doo.
Εξουσιοδοτημένο Service.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2008

SOCIAL MEDIA:

  

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή των κειμένων της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά.

© Copyright 2014 - 2019 Sea-Doo 2020 line up watercraft - Επίσημος Αντιπρόσωπος Sea-Doo