Loading...
 Start Page
RXT-X 300
Κλίκ για μεγέθυνση
Τεχνικά χαρακτηριστικά: RXT-X_300_EN.pdf

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΌ ΣΚΆΦΟΣ ΕΠΙΔΌΣΕΩΝ

Η επαναστατική νέα και ελαφρύτερη πλατφόρμα. Συνδυασμένη με το Ergolock σύστημα καθίσματος μεγιστοποιεί τον έλεγχο του σκάφους σε κάθε συνθήκη, κάνοντας το RXT-X το νέο ορόσημο για δύσκολες θαλάσσιες συνθήκες. Με τον 300 ίππων κινητήρα τα 96χλμ/ωρα είναι θέμα λίγων δευτερολέπτων

ΑΡΘΡΩΤΌ ERGOLOCK ΚΆΘΙΣΜΑ

Το ειδικά σχεδιασμένο στενό κάθισμα τοποθετεί τα γόνατα σας πιο κοντά σε μια φυσική στάση καθίσματος. Πρόσθετα το αφαιρούμενο πίσω κάθισμα σας παρέχει ακόμα περισσότερο χώρο για να χαλαρώσετε όσο βρίσκεστε στη θάλασσα η κάνετε ηλιοθεραπεία η ακόμα και για ένα πικνίκ για δυο.

ΜΕΓΆΛΗ ΠΛΑΤΦΌΡΜΑ ΓΙΑ ΚΟΛΎΜΠΙ

Το πρώτο τζετ σκι σχεδιασμένο να σας παρέχει την απόλυτη χαλάρωση όσο βρίσκεστε μακρυά από την ακτή με την μεγαλύτερη πλατφόρμα της βιομηχανίας. Επίπεδη, σταθερή και άνετη, είναι ιδανική για επενεπιβίβαση, χαλάρωση και προετοιμασία για σπορ θαλάσσης. Αφαιρώντας το πίσω κάθισμα έχετε ακόμα περισσότερο χώρο.

ST³ ΓΆΣΤΡΑ

Είτε βρίσκεστε στα βαθιά με μεγάλες ταχύτητες, είτε χαλαρώνετε σε μια ήρεμη παράλια η ακόμα και όταν επιβιβάζεστε από το πλάι, η φαρδύτερη γάστρα προσφέρει την καλύτερη σταθερότητα χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και τον βελτιωμένο σχεδιασμό της.

ΆΜΕΣΗΣ ΠΡΌΣΒΑΣΗΣ ΕΜΠΡΌΣΘΙΟΣ ΧΏΡΟΣ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ

Ο εξοπλισμός σας είναι τώρα τόσο κοντά όσο να απλώσετε το χέρι σας. Ο άμεσης πρόσβασης νέος αποθηκευτικός χώρος ανοίγει με μια κίνηση. Δεν χρειάζεται καν να κουνηθείτε από τη θέση σας. Είναι ο πιο έξυπνος αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε τζετ σκι, προσφέροντας χώρο για όποια περιπέτεια σας εντός θαλάσσης.

ΣΎΣΤΗΜΑ ΟΠΊΣΘΙΟΥ ΧΏΡΟΥ ΦΌΡΤΩΣΗΣ LinQ

Μπορείτε τώρα να έχετε έξτρα χώρο φόρτωσης αποσκευών με το ασφαλές σύστημα φόρτωσης Quick-Attach LinQ. Σας επιτρέπει να κλειδώσετε ένα έξτρα δοχείο καυσίμου και μια βαλίτσα η ακόμα και ένα φορητό ψυγείο στο πίσω μέρος του σκάφους σας χρησιμοποιώντας μόνο δυο εύκολα και άνετα σημεία σύνδεσης.

ROTAX 1630 ACE ΚΙΝΗΤΉΡΑΣ

Υπερσυμπιεσμένος με εξωτερικό intercooler, το σύστημα προηγμένης τεχνολογίας απόδοσης καύσης (ACE) προσφέρει υψηλή απόδοση και εντυπωσιακή επιτάχυνση. Αυτός είναι ο πιο δυνατός κινητήρας σε ένα Sea-Doo αποδίδοντας 300 συναρπαστικούς ίππους..

ΥΨΗΛΏΝ ΕΠΙΔΌΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΌ ΣΎΣΤΗΜΑ TRIM ΜΕ ΈΛΕΓΧΟ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

Εύκολα προσβάσιμο από το τιμόνι μεταβλητό σύστημα trim (VTS) για μικρορυθμίσεις της συμπεριφοράς του σκάφους βασισμένο στις προτιμήσεις του αναβάτη, τις συνθήκες θαλάσσης και τον αριθμό των συνεπιβατών. Πρόσθετα ο ενεργοποιούμενος από το τιμόνι έλεγχος εκκίνησης επιτρέπει απόλυτα ελεγχόμενη επιτάχυνση.

ΣΎΣΤΗΜΑ ΉΧΟΥ ΜΕ ΣΎΝΔΕΣΗ BLUETOOTH

Το πρώτο πλήρως ενσωματωμένο, αδιάβροχο ηχοσύστημα σας υπόσχεται πολλές ώρες διασκέδασης όπου και να βρίσκεστε με δύναμη 100w, πλήρως αδιάβροχο, με Bluetooth συνδεσιμότητα και εξωτερικό χειριστήριο έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι η αγαπημένη σας μουσική θα σας συντροφεύει παντού.

ΑΔΙΆΒΡΟΧΟΣ ΧΏΡΟΣ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΎ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ

Ένας αδιάβροχος χώρος αποθήκευσης με ενσωματωμένη usb θύρα είναι διαθέσιμος και επιτρέπει στις συσκευές σας, όπως το κινητό σας τηλέφωνο η τις action κάμερες να είναι πλήρως φορτισμένες και έτοιμες για χρήση, χωρίς το φόβο των κραδασμών σε έναν ειδικά σχεδιασμένο αδιάβροχο χώρο.

* στάνταρ μόνο στα Limited μοντέλα

(iBR) ΈΞΥΠΝΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΦΡΈΝΟΥ ΚΑΙ ΌΠΙΣΘΕΝ

Αναγνωρισμένο από την αμερικάνικη ακτοφυλακή για την αυξημένη ασφάλεια που παρέχει από το 2009 και τώρα στην έκδοση τρίτης γενιάς, το αποκλειστικό έξυπνο σύστημα φρένου-όπισθεν της Sea-Doo σας επιτρέπει να σταματήσετε το σκάφος σας 48μ νωρίτερα από ότι ένα σκάφος το όποιο δεν διαθέτει φρένο. Έχοντας και τα δυο χέρια στο τιμόνι ο αναβάτης μπορεί να ενεργοποιήσει τις θέσεις εμπρος-νεκρα-οπισθεν για μια σταθερές, χωρίς άγχος χαμηλής ταχύτητας μανούβρες.

ΈΞΥΠΝΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΓΚΑΖΙΟΎ

Μπορείτε να επιλέξετε πως η δύναμη του σκάφους σας θα παρέχεται χάρη στα προγράμματα πλεύσης Touring, Sport, Eco – διαθέσιμα μέσω του κέντρου ελέγχου του σκάφους σας

ΚΛΕΙΣΤΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΨΎΞΗΣ

Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την αποφυγή εισροής στον κινητήρα του θαλασσινού νερού και διαφόρων ξένων σωμάτων, για μεγαλύτερη αξιοπιστία

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

 

Ακρωτηρίου 210, 26332, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610 330460
Fax: 2610 330105
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κορδαλής Νίκος

Επίσημος Αντιπρόσωπος Sea-Doo.
Εξουσιοδοτημένο Service.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2008

SOCIAL MEDIA:

  

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή των κειμένων της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά.

© Copyright 2014 - 2018 Sea-Doo 2018 line up watercraft - Επίσημος Αντιπρόσωπος Sea-Doo