Loading...
 Start Page
RXP-X 300
Κλίκ για μεγέθυνση
Τεχνικά χαρακτηριστικά: RXP-X_300_EN.pdf

Το απόλυτο αγωνιστικό σκάφος

Το απόλυτα κορυφαίο αγωνιστικό σκάφος που συνδυάζει δύναμη, κράτημα και εξαιρετικό έλεγχο όσο κανένα άλλο στη θάλασσα. Και με τον 300 ίππων Rotax 1630 ACE κινητήρα τίποτα άλλο δε θα σας πλησιάσει στην πίστα.

ROTAX 1630 ACE ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Υπερσυμπιεσμένος με εξωτερικό intercooler, το σύστημα προηγμένης τεχνολογίας απόδοσης καύσης (ACE) προσφέρει υψηλή απόδοση και εντυπωσιακή επιτάχυνση. Αυτός είναι ο πιο δυνατός κινητήρας σε ένα Sea-Doo αποδίδοντας 300 συναρπαστικούς ίππους.

ERGOLOCK ΚΑΘΙΣΜΑ

Γίνετε ένα με το σκάφος σας κλειδώνοντας το σώμα σας στο στενό, εργονομικά σχεδιασμένο κάθισμα, στην ειδική υπό γωνία θέση των ποδιών και με το εργονομικά ρυθμιζόμενο τιμόνι.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ

Με εύρος ρύθμισης ύψους μέχρι και 73χιλ, το τηλεσκοπικό σύστημα τιμονιού είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις πιο απαιτητικές συνθήκες με οποιονδήποτε αναβάτη.

T3 ΓΑΣΤΡΑ

Έτοιμοι για αγώνα. Μια βαθιά μορφοποιημένη σε σχήμα V γάστρα – η αγαπημένη των αγωνιζόμενων της Sea-Doo X Team – επιτρέπει απαράμιλλο έλεγχο και ακρίβεια στις πιο κοφτερές στροφές και απίστευτο κράτημα.

Ρυθμιζόμενα Χ πτερύγια ευστάθειας

Ένας αποτελεσματικός σχεδιασμός που βελτιώνει αισθητά την ευστάθεια στις γωνίες στροφών. Με ρυθμίσεις 3 θέσεων βασισμένων στο επίπεδο δεξιοτήτων και το περιβάλλον οδήγησης: Υψηλότερη ρύθμιση, για πιο παιχνιδιάρικη εμπειρία και ανέμελη βόλτα η κατώτερη ρύθμιση για πιο κοφτερή αγωνιστική εμπειρία. Τα πτερύγια αυτά βελτιώνουν τις γωνίες κλίσης όταν στρίβετε.

ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TRIM ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Εύκολα προσβάσιμο από το τιμόνι μεταβλητό σύστημα trim (VTS) για μικρορυθμίσεις της συμπεριφοράς του σκάφους βασισμένο στις προτιμήσεις του αναβάτη, τις συνθήκες θαλάσσης και τον αριθμό των συνεπιβατών. Πρόσθετα ο ενεργοποιούμενος από το τιμόνι έλεγχος εκκίνησης επιτρέπει απόλυτα ελεγχόμενη επιτάχυνση.

(iBR) Έξυπνο σύστημα φρένου και όπισθεν

Αναγνωρισμένο από την αμερικάνικη ακτοφυλακή για την αυξημένη ασφάλεια που παρέχει από το 2009 και τώρα στην έκδοση τρίτης γενιάς, το αποκλειστικό έξυπνο σύστημα φρένου-όπισθεν της Sea-Doo σας επιτρέπει να σταματήσετε το σκάφος σας 48μ νωρίτερα από ότι ένα σκάφος το όποιο δεν διαθέτει φρένο. Έχοντας και τα δυο χέρια στο τιμόνι ο αναβάτης μπορεί να ενεργοποιήσει τις θέσεις εμπρος-νεκρα-οπισθεν για μια σταθερές, χωρίς άγχος χαμηλής ταχύτητας μανούβρες.

Έξυπνο σύστημα γκαζιού

Μπορείτε να επιλέξετε πως η δύναμη του σκάφους σας θα παρέχεται χάρη στα προγράμματα πλεύσης Touring, Sport, Eco – διαθέσιμα μέσω του κέντρου ελέγχου του σκάφους σας

Κλειστό σύστημα ψύξης

Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την αποφυγή εισροής στον κινητήρα του θαλασσινού νερού και διαφόρων ξένων σωμάτων, για μεγαλύτερη αξιοπιστία

 

Σχετικά Αρχεία

Φόρμα Ενδιαφέροντος

 

Ακρωτηρίου 210, 26332, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610 330460
Fax: 2610 330105
Email: info@sea-doo.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κορδαλής Νίκος

Επίσημος Αντιπρόσωπος Sea-Doo.
Εξουσιοδοτημένο Service.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2008

SOCIAL MEDIA:

  

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή των κειμένων της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά.

© Copyright 2014 - 2019 Sea-Doo 2019 line up watercraft - Επίσημος Αντιπρόσωπος Sea-Doo