Loading...
 Start Page
RXT 230
Κλίκ για μεγέθυνση
Τεχνικά χαρακτηριστικά: Sea-Doo_MY19_RXT-230_EN.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=Zcct3NFLOeE

 

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ

Υψηλές επιδόσεις χωρίς υψηλό κόστος. Η επαναστατική νέα και ελαφρύτερη πλατφόρμα, συνδυασμένη με το ergolock σύστημα καθίσματος, μεγιστοποιεί τον έλεγχο σε κάθε συνθήκη, κάνοντας το RXT το νέο ορόσημο για σκληρή χρήση στη θάλασσα. Η περιπέτεια σας περιμένει. Μην αργείτε...

 

ΑΡΘΡΩΤΟ ERGOLOCK ΚΑΘΙΣΜΑ

Το ειδικά σχεδιασμένο στενό κάθισμα τοποθετεί τα γόνατά σας πιο κοντά σε μια φυσική στάση καθίσματος. Πρόσθετα το αφαιρούμενο πίσω κάθισμα σας παρέχει ακόμα περισσότερο χώρο για να χαλαρώνετε όσο βρίσκεστε στη θάλασσα ή κάνετε ηλιοθεραπεία ή ακόμα και όταν απολαμβάνετε ένα πικνίκ για δυο.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ

Το πρώτο τζετ σκι σχεδιασμένο να σας παρέχει την απόλυτη χαλάρωση όσο βρίσκεστε μακρυά από την ακτή με την μεγαλύτερη πλατφόρμα της βιομηχανίας. Επίπεδη, σταθερή και άνετη, είναι ιδανική για επανεπιβίβαση, χαλάρωση και προετοιμασία για σπορ θαλάσσης. Αφαιρώντας το πίσω κάθισμα έχετε ακόμα περισσότερο χώρο.

 

ST³ ΓΑΣΤΡΑ

Είτε βρίσκεστε στα βαθιά με μεγάλες ταχύτητες, είτε χαλαρώνετε σε μια ήρεμη παράλια η ακόμα και όταν επιβιβάζεστε από το πλάι, η φαρδύτερη γάστρα προσφέρει την καλύτερη σταθερότητα χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και τον βελτιωμένο σχεδιασμό της.

 

ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Ο εξοπλισμός σας είναι τώρα τόσο κοντά όσο το άπλωμα του χεριού σας. Ο άμεσης πρόσβασης νέος αποθηκευτικός χώρος ανοίγει με μια κίνηση. Δε χρειάζεται καν να κουνηθείτε από τη θέση σας. Είναι ο πιο έξυπνος αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε τζετ σκι, προσφέροντας χώρο για όποια περιπέτειά σας εντός θαλάσσης.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ LinQ

Μπορείτε τώρα να έχετε έξτρα χώρο φόρτωσης αποσκευών με το ασφαλές σύστημα φόρτωσης Quick-Attach LinQ. Σας επιτρέπει να κλειδώσετε ένα έξτρα δοχείο καυσίμου και μια βαλίτσα ή ακόμα και ένα φορητό ψυγείο στο πίσω μέρος του σκάφους σας, χρησιμοποιώντας μόνο δυο εύκολα και άνετα σημεία σύνδεσης.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ BLUETOOTH

Το πρώτο πλήρως ενσωματωμένο, αδιάβροχο ηχοσύστημα σας υπόσχεται πολλές ώρες διασκέδασης όπου και να βρίσκεστε με ισχύ 100w, πλήρως αδιάβροχο, με Bluetooth συνδεσιμότητα και εξωτερικό χειριστήριο έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι η αγαπημένη σας μουσική θα σας συντροφεύει παντού.

 

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Ένας αδιάβροχος χώρος αποθήκευσης με ενσωματωμένη usb θύρα είναι διαθέσιμος και επιτρέπει στις συσκευές σας, όπως το κινητό σας τηλέφωνο ή τις action κάμερές σας, να είναι πλήρως φορτισμένες και έτοιμες για χρήση, χωρίς το φόβο των κραδασμών σε έναν ειδικά σχεδιασμένο αδιάβροχο χώρο.

 

* στάνταρ μόνο στα Limited μοντέλα

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ROTAX 1500 HO ACE

Εφοδιασμένος με το σύστημα προηγμένης τεχνολογίας απόδοσης καύσης (ACE) μιας νέας γενιάς υπερσυμπιεσμένος Rotax κινητήρας έφτασε. Ρυθμισμένος για απλή βενζίνη, ο κινητήρας αυτός είναι πιο γρήγορος και δυνατός από τον προκάτοχό του, αλλά το ίδιο οικονομικός.

 

(iBR) ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ

Αναγνωρισμένο από την αμερικάνικη ακτοφυλακή για την αυξημένη ασφάλεια που παρέχει από το 2009 και τώρα στην έκδοση τρίτης γενιάς, το αποκλειστικό έξυπνο σύστημα φρένου-όπισθεν της Sea-Doo σας επιτρέπει να σταματήσετε το σκάφος σας 48μ νωρίτερα από ότι ένα σκάφος το όποιο δε διαθέτει φρένο. Έχοντας και τα δυο χέρια στο τιμόνι ο αναβάτης μπορεί να ενεργοποιήσει τις θέσεις εμπρός-νεκρέ-όπισθεν για ασφαλείς, χωρίς άγχος, χαμηλής ταχύτητας μανούβρες.

 

ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TRIM

Εύκολα προσβάσιμο από το τιμόνι μεταβλητό σύστημα trim (VTS) για μικρορυθμίσεις της συμπεριφοράς του σκάφους, βασισμένο στις προτιμήσεις του αναβάτη, τις συνθήκες θαλάσσης και τον αριθμό των συνεπιβατών.

 

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ

Μπορείτε να επιλέξετε πως η δύναμη του σκάφους σας θα παρέχεται χάρη στα προγράμματα πλεύσης Touring, Sport, Eco – διαθέσιμα μέσω του κέντρου ελέγχου του σκάφους σας.

 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ

Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την αποφυγή εισροής στον κινητήρα του θαλασσινού νερού και διαφόρων ξένων σωμάτων, για μεγαλύτερη αξιοπιστία

Σχετικά Αρχεία

Φόρμα Ενδιαφέροντος

 

Ακρωτηρίου 210, 26332, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610 330460
Fax: 2610 330105
Email: info@sea-doo.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κορδαλής Νίκος

Επίσημος Αντιπρόσωπος Sea-Doo.
Εξουσιοδοτημένο Service.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2008

SOCIAL MEDIA:

  

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή των κειμένων της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά.

© Copyright 2014 - 2019 Sea-Doo 2019 line up watercraft - Επίσημος Αντιπρόσωπος Sea-Doo