Loading...
 Start Page
RXT-X 300RS
Κλίκ για μεγέθυνση
Τεχνικά χαρακτηριστικά: Sea-Doo_MY19_RXT-X-300_EN.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=Zcct3NFLOeE

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Η επαναστατική νέα και ελαφρύτερη πλατφόρμα, η οποία συνδυάζεται με το Ergolock σύστημα καθίσματος μεγιστοποιεί τον έλεγχο του σκάφους σε κάθε συνθήκη, κάνοντας το RXT-X το νέο ορόσημο για δύσκολες θαλάσσιες συνθήκες. Με τον 300 ίππων κινητήρα τα 96χλμ/ωρα είναι θέμα λίγων δευτερολέπτων.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ LinQ

Μπορείτε τώρα να έχετε έξτρα χώρο φόρτωσης αποσκευών με το ασφαλές σύστημα φόρτωσης Quick-Attach LinQ. Σας επιτρέπει να κλειδώσετε ένα έξτρα δοχείο καυσίμου και μια βαλίτσα ή ακόμα και ένα φορητό ψυγείο στο πίσω μέρος του σκάφους σας, χρησιμοποιώντας μόνο δυο εύκολα και άνετα σημεία σύνδεσης.

 

ST³ ΓΑΣΤΡΑ

Είτε βρίσκεστε στα βαθιά με μεγάλες ταχύτητες, είτε χαλαρώνετε σε μια ήρεμη παραλία, ή  ακόμα και όταν επιβιβάζεστε από το πλάι, η φαρδύτερη γάστρα προσφέρει μεγαλύτερη  σταθερότητα χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και το βελτιωμένο σχεδιασμό της.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ

Το πρώτο τζετ σκι σχεδιασμένο να σας παρέχει την απόλυτη χαλάρωση όσο βρίσκεστε μακρυά από την ακτή με την μεγαλύτερη πλατφόρμα της βιομηχανίας. Επίπεδη, σταθερή και άνετη, είναι ιδανική για επενεπιβίβαση, χαλάρωση και προετοιμασία για σπορ θαλάσσης. Αφαιρώντας το πίσω κάθισμα έχετε ακόμα περισσότερο χώρο. Είναι σαν να έχετε ένα χώρο, όπως είναι το καθιστικό στο σπίτι σας, πάνω στο σκάφος σας.

 

ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Ο εξοπλισμός σας είναι τώρα τόσο κοντά, σε απόσταση απλώματος του ενός χεριού σας. Ο άμεσης πρόσβασης νέος αποθηκευτικός χώρος ανοίγει με μια κίνηση. Δεν χρειάζεται καν να κουνηθείτε από τη θέση σας. Είναι ο πιο έξυπνος αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε τζετ σκι, προσφέροντας χώρο για όποια περιπέτειά σας εντός θαλάσσης.

 

ΑΡΘΡΩΤΟ ERGOLOCK ΚΑΘΙΣΜΑ

Το ειδικά σχεδιασμένο στενό κάθισμα τοποθετεί τα γόνατά σας πιο κοντά σε μια φυσική στάση καθίσματος. Επιπρόσθετα, το αφαιρούμενο πίσω κάθισμα, σας παρέχει ακόμα περισσότερο χώρο για να χαλαρώσετε όσο βρίσκεστε στη θάλασσα ή κάνετε ηλιοθεραπεία ή απολαμβάνετε ένα πικνίκ για δυο.

 

ROTAX 1630 ACE ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Υπερσυμπιεσμένος με εξωτερικό intercooler, το σύστημα προηγμένης τεχνολογίας απόδοσης καύσης (ACE) προσφέρει υψηλή απόδοση και εντυπωσιακή επιτάχυνση. Αυτός είναι ο πιο δυνατός κινητήρας σε ένα Sea-Doo αποδίδοντας 300 συναρπαστικούς ίππους..

 

ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TRIM ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Εύκολα προσβάσιμο από το τιμόνι μεταβλητό σύστημα trim (VTS) για μικρορυθμίσεις της συμπεριφοράς του σκάφους βασισμένο στις προτιμήσεις του αναβάτη, τις συνθήκες θαλάσσης και τον αριθμό των συνεπιβατών. Πρόσθετα ο ενεργοποιούμενος από το τιμόνι έλεγχος εκκίνησης επιτρέπει απόλυτα ελεγχόμενη επιτάχυνση.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ BLUETOOTH

Το πρώτο πλήρως ενσωματωμένο, αδιάβροχο ηχοσύστημα, σας υπόσχεται πολλές ώρες διασκέδασης όπου και να βρίσκεστε, με ισχύ 100w, πλήρως αδιάβροχο, με Bluetooth συνδεσιμότητα και εξωτερικό χειριστήριο έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι η αγαπημένη σας μουσική θα σας συντροφεύει παντού.

 

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Ένας αδιάβροχος χώρος αποθήκευσης με ενσωματωμένη usb θύρα είναι διαθέσιμος και επιτρέπει στις συσκευές σας, όπως το κινητό σας τηλέφωνο ή τις action κάμερές σας να είναι πλήρως φορτισμένες και έτοιμες για χρήση, χωρίς το φόβο των κραδασμών σε έναν ειδικά σχεδιασμένο αδιάβροχο χώρο.

* στάνταρ μόνο στα Limited μοντέλα

(iBR) ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ

Αναγνωρισμένο από την αμερικάνικη ακτοφυλακή για την αυξημένη ασφάλεια που παρέχει από το 2009 και τώρα στην έκδοση τρίτης γενιάς, το αποκλειστικό έξυπνο σύστημα φρένου-όπισθεν της Sea-Doo σας επιτρέπει να σταματήσετε το σκάφος σας 48μ νωρίτερα από ότι ένα σκάφος το όποιο δεν διαθέτει φρένο. Έχοντας και τα δυο χέρια στο τιμόνι ο αναβάτης μπορεί να ενεργοποιήσει τις θέσεις εμπρός-νεκρά-όπισθεν για σταθερές, χωρίς άγχος, χαμηλής ταχύτητας μανούβρες.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ

Μπορείτε να επιλέξετε πως η ισχύς του σκάφους σας θα παρέχεται χάρη στα προγράμματα πλεύσης Touring, Sport, Eco – διαθέσιμα μέσω του κέντρου ελέγχου του σκάφους σας

ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ

Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την αποφυγή εισροής στον κινητήρα του θαλασσινού νερού και διαφόρων ξένων σωμάτων, για μεγαλύτερη αξιοπιστία

Σχετικά Αρχεία

Φόρμα Ενδιαφέροντος

 

Ακρωτηρίου 210, 26332, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610 330460
Fax: 2610 330105
Email: info@sea-doo.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κορδαλής Νίκος

Επίσημος Αντιπρόσωπος Sea-Doo.
Εξουσιοδοτημένο Service.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2008

SOCIAL MEDIA:

  

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή των κειμένων της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά.

© Copyright 2014 - 2019 Sea-Doo 2019 line up watercraft - Επίσημος Αντιπρόσωπος Sea-Doo