Loading...
 Start Page
WAKE PRO 230
Κλίκ για μεγέθυνση

https://www.youtube.com/watch?v=mTDAyFC58AM

 

ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ

Σχεδιασμένο για να σας παρεχει την καλύτερη εμπειρία στα σπορ θαλάσσης. Η επαναστατική νέα πλατφόρμα παρέχει την καλύτερη σταθερότητα της αγοράς και την μεγαλύτερη πλατφόρμα κολύμβησης ώστε να ετοιμάζεστε εύκολα για τα θαλάσσια σπορ. Μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με σύστημα ήχου με συνδεσιμότητα Bluetooth για ξέγνοιαστες βόλτες.

ΠΑΚΕΤΟ WAKE

Το να απολαύσετε τα σπορ θαλάσσης ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο χάρη στα τρία αποκλειστικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν πτυσσόμενο πυλώνα σκι, επιλογή προγράμματος λειτουργίας σκι, και βάση wake.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ SKI MODE

Μπορείτε να επιλέξετε πως η δύναμη του σκάφους σας θα παρέχεται χάρη στα προγράμματα πλεύσης Ski, Touring, Sport, Eco – διαθέσιμα μέσω του κέντρου ελέγχου του σκάφους σας.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ

Το πρώτο τζετ σκι σχεδιασμένο να σας παρέχει την απόλυτη χαλάρωση όσο βρίσκεστε μακρυά από την ακτή με την μεγαλύτερη πλατφόρμα της βιομηχανίας. Επίπεδη, σταθερή και άνετη, είναι ιδανική για επενεπιβίβαση, χαλάρωση και προετοιμασία για σπορ θαλάσσης. Αφαιρώντας το πίσω κάθισμα έχετε ακόμα περισσότερο χώρο.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ BLUETOOTH

Το πρώτο πλήρως ενσωματωμένο, αδιάβροχο ηχοσύστημα σας υπόσχεται πολλές ώρες διασκέδασης όπου και να βρίσκεστε με δύναμη 100w, πλήρως αδιάβροχο, με Bluetooth συνδεσιμότητα και εξωτερικό χειριστήριο έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι η αγαπημένη σας μουσική θα σας συντροφεύει παντού.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Ένας αδιάβροχος χώρος αποθήκευσης με ενσωματωμένη usb θύρα είναι διαθέσιμος και επιτρέπει στις συσκευές σας, όπως το κινητό σας τηλέφωνο η τις action κάμερες να είναι πλήρως φορτισμένες και έτοιμες για χρήση, χωρίς το φόβο των κραδασμών σε έναν ειδικά σχεδιασμένο αδιάβροχο χώρο.

 * στάνταρ μόνο στα Limited μοντέλα

ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ

Πτυσσόμενο σκαλοπάτι για εύκολη επιβίβαση στο σκάφος

ST³ ΓΑΣΤΡΑ

Είτε βρίσκεστε στα βαθιά με μεγάλες ταχύτητες, είτε χαλαρώνετε σε μια ήρεμη παράλια η ακόμα και όταν επιβιβάζεστε από το πλάι, η φαρδύτερη γάστρα προσφέρει την καλύτερη σταθερότητα χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και τον βελτιωμένο σχεδιασμό της.

ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Ο εξοπλισμός σας είναι τώρα τόσο κοντά όσο να απλώσετε το χέρι σας. Ο άμεσης πρόσβασης νέος αποθηκευτικός χώρος ανοίγει με μια κίνηση. Δεν χρειάζεται καν να κουνηθείτε από τη θέση σας. Είναι ο πιο έξυπνος αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε τζετ σκι, προσφέροντας χώρο για όποια περιπέτεια σας εντός θαλάσσης.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ROTAX 1500 HO ACE

Εφοδιασμένος με το σύστημα προηγμένης τεχνολογίας απόδοσης καύσης (ACE) μιας νέας γενιάς υπερσυμπιεσμένος Rotax κινητήρας έφτασε. Ρυθμισμένος για απλή βενζίνη, ο κινητήρας αυτός είναι πιο γρήγορος και δυνατός από τον προκάτοχο του, αλλά το ίδιο οικονομικός.

(iBR) ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ

Αναγνωρισμένο από την αμερικάνικη ακτοφυλακή για την αυξημένη ασφάλεια που παρέχει από το 2009 και τώρα στην έκδοση τρίτης γενιάς, το αποκλειστικό έξυπνο σύστημα φρένου-όπισθεν της Sea-Doo σας επιτρέπει να σταματήσετε το σκάφος σας 48μ νωρίτερα από ότι ένα σκάφος το όποιο δεν διαθέτει φρένο. Έχοντας και τα δυο χέρια στο τιμόνι ο αναβάτης μπορεί να ενεργοποιήσει τις θέσεις εμπρος-νεκρα-οπισθεν για μια σταθερές, χωρίς άγχος χαμηλής ταχύτητας μανούβρες.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ

Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την αποφυγή εισροής στον κινητήρα του θαλασσινού νερού και διαφόρων ξένων σωμάτων, για μεγαλύτερη αξιοπιστία

Φόρμα Ενδιαφέροντος

 

Ακρωτηρίου 210, 26332, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610 330460
Fax: 2610 330105
Email: info@sea-doo.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κορδαλής Νίκος

Επίσημος Αντιπρόσωπος Sea-Doo.
Εξουσιοδοτημένο Service.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2008

SOCIAL MEDIA:

  

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή των κειμένων της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά.

© Copyright 2014 - 2019 Sea-Doo 2019 line up watercraft - Επίσημος Αντιπρόσωπος Sea-Doo