Skip to content

2023

Watercraft Lineup

2023 REC LITE

Διασκεδαστικό στην οδήγηση και εύκολο στη ρυμούλκηση με τα περισσότερα σεντάν, το Spark έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την καλοκαιρινή σας διασκέδαση στο νερό.

Το μοναδικό στο είδος του Spark Trixx™ κάνει τα κόλπα τόσο εύκολα και τόσο διασκεδαστικά, που δεν θα θέλετε ποτέ να τελειώσει η μέρα.

2023
Με το Spark Trixx 3 up θα προσθέσετε ένα ακόμη γεμάτο αδρεναλίνη σπορ στα συνηθισμένα σας σπορ. Η εκτεταμένη πίσω πλατφόρμα προσθέτει σταθερότητα, ενώ το στάνταρ αποκλειστικό iBR της Sea-Doo κάνει τη σύνδεση με το τρέιλερ πανεύκολο.
Dazzling-Blue-Black
Manta-Green
2023
Το αυθεντικό Sea-Doo Spark Trixx φέρνει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως εκτεταμένο σύστημα μεταβλητής επένδυσης, πατητήρια και ρυθμιζόμενο τιμόνι, που κάνει τα κόλπα στο νερό εύκολα και διασκεδαστικά, που δεν θα θέλετε ποτέ να τελειώσει η μέρα σας στη θάλασσα.
Manta-Green
Dazzling-Blue-Black
2023
Είναι πάντα πιο διασκεδαστικό όταν είστε μαζί. Το Spark 3 up φέρνει απίστευτο τον ενθουσιασμό του Spark 2, αλλά προσθέτει χώρο και περισσότερη σταθερότητα για να απολαμβάνει ένα επιπλέον μέλος κάθε περιπέτεια.
Manta-Green-White
2023
Το Spark 2 up προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση. Με ευκίνητο και παιχνιδιάρικο χειρισμό και έναν εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα Rotax 900 ACE, είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να ενισχύσετε τη διασκέδαση στο καλοκαίρι σας.
Manta-Green-White

2023 RECREATION

Η πλατφόρμα GTI διαθέτει ευέλικτες δυνατότητες που διευρύνουν τους ορίζοντές σας στο νερό. Είτε η μέρα σας περιλαμβάνει γρήγορες βόλτες στο νερό, σπορ ρυμούλκησης, ψάρεμα ή απλώς κρουαζιέρα, το GTI διασφαλίζει πάντα ότι η εμπειρία σας είναι θεαματική.

Το GTI SE ενισχύει την περιπέτεια με περισσότερη άνεση και ηχοσύστημα που απογειώνει την οικογενειακή διασκέδαση στο νερό.

2023
Το GTI SE είναι το σημείο που η οικογενειακή διασκέδαση γίνεται όλο και καλύτερη με περισσότερη άνεση και ευκολία. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σκάλα επιβίβασης, κάθισμα επιβατών, μεταβλητή επένδυση και προαιρετικό ήχο premium Bluetooth 100 watt.
Coral-Blast-Eclipse-Black
Ice-Metal-Neo-Mint
2023
Το GTI SE είναι το σημείο που η οικογενειακή διασκέδαση γίνεται όλο και καλύτερη με περισσότερη άνεση και ευκολία. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σκάλα επιβίβασης, κάθισμα επιβατών, μεταβλητή επένδυση και προαιρετικό ήχο premium Bluetooth 100 watt.
Coral-Blast-Eclipse-Black
Ice-Metal-Neo-Mint
2023
The GTI sets the gold standard for family fun on the water. With awesome stability, versatility and inspiring style, it's ready to match your taste in adventure wherever the ride takes you.
White-Gulfstream-Blue

2023 TOURING

Μια ματιά στο GTX και θα καταλάβετε ότι είναι φτιαγμένο για κάτι περισσότερο από μια βόλτα. Ο τέλειος συνδυασμός άνεσης, απόδοσης και ακριβώς της σωστής υπεροχής, είναι δύσκολο να βρεις λόγο για να τελειώσει η διαδρομή.

Οδηγήστε κορυφαία με την άνεση, την άνεση και τις επιδόσεις της GTX Limited. Είναι ένα πρότυπο πολυτέλειας συνδυασμένο με δύναμη.

2023
Με μια τεράστια πλατφόρμα κολύμβησης και πολλούς ωφέλιμους χώρους στο κατάστρωμα, το GTX Limited προσθέτει πινελιά 5 αστέρων σε ένα ήδη απίστευτο σκάφος. Οθόνη Bluetooth, 100 Watt ήχου, θύρα USB, κάλυμμα και πολλά άλλα, για να μη σταθεί τίποτα ανάμεσα σε εσάς και την τέλεια μέρα στο νερό.
Blue-Abyss
Metallic-Sage
2023
Όλη η ευελιξία που θα βρείτε στα άλλα μοντέλα GTX - άφθονο χώρο, αφαιρούμενο κάθισμα, αποθήκευση άμεσης πρόσβασης, επιλογές όπως 100 watt ήχου Bluetooth και αξεσουάρ LinQ - όλα με τροφοδοσία 300 ίππων Rotax.
Eclipse-Black-Orange-Crush
2023
Όλα όσα θα περιμένατε από την απίστευτα ευέλικτη GTX, όπως η μεγαλύτερη πλατφόρμα κολύμβησης, καθώς και επιλογές όπως μουσική Bluetooth 100 watt, αξεσουάρ LinQ και σύστημα αντλίας χωρίς υπολείμματα iDF, αλλά με 230 HP ενισχυμένης περιπέτειας.
Eclipse-Black-Orange-Crush
2023
Ένας προσωπικός παράδεισος, το GTX 170 προσφέρει απίστευτη ευελιξία με ένα τεράστιο κατάστρωμα κολύμβησης από χαλάρωση μέχρι πικνίκ στο νερό. Επιλογές όπως η μουσική Bluetooth, τα αξεσουάρ φορτίου LinQ® και το σύστημα iDF - Intelligent Debris Free Pump System, σημαίνουν ότι οι μέρες σας στο νερό δεν θα είναι ποτέ ίδιες.
Eclipse-Black-Orange-Crush

2023 PERFORMANCE

Εμπνευσμένη δύναμη σε προσιτή τιμή. Το GTR αναβαθμίζει το παιχνίδι με 230 ίππους και ακριβή έλεγχο για να ενισχύσει τις μέρες σας στο νερό με περισσότερες συγκινήσεις και ενθουσιασμό.

Το RXT-X συνδυάζει μια στάση υψηλών οκτανίων με εξαιρετική αξιοπιστία και άνεση, καθιστώντας το το απόλυτο σκάφος υπεράκτιων επιδόσεων.

Το αποκορύφωμα της απόδοσης προσωπικών αγώνων σκαφών για αναβάτες που θέλουν να ξεπεράσουν τα όριά τους.

2023
Το απόλυτο σκάφος υπεράκτιων επιδόσεων. Το RXT-X φέρνει 300 HP διασκέδασης γεμάτη αδρεναλίνη σε κάθε περιπέτεια. Ο επαναστατικός σχεδιασμός του και το σύστημα καθισμάτων Ergolock προσφέρουν μέγιστο έλεγχο και αξιοπιστία σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
Premium-Triple-Black
Millenium-Yellow
2023
Το πιο προηγμένο σκάφος υψηλών επιδόσεων που εγκαταλείπει το εργοστασιακό δάπεδο του Sea-Doo και προσφέρει απίστευτο στυλ που ταιριάζει με τις υπέρτατες δυνατότητες που ζητούν οι πιο απαιτητικοί αναβάτες. Πραγματική αποκλειστικότητα με λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά που μπορεί να μην ξαναδείτε ποτέ. Αποκτήστε το δικό σας σύντομα — η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη!
Racing-Green
2023
Το απόλυτο σκάφος εμπνευσμένο από αγώνες που συνδυάζει ισχύ, χειρισμό και έλεγχο όσο τίποτα άλλο στο νερό. Η εμπειρία που προσφέρει είναι τόσο δυνατή, που δεν έχει σημασία αν κάνετε αγώνες ή ταξιδεύετε χαλαρά.
Millenium-Yellow
Premium-Triple-Black
2023
Αυτό το σκάφος είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μπείτε στον κόσμο της Sea-Doo. Έρχεται με έναν ισχυρό κινητήρα Rotax 230 ίππων και τώρα είναι εξοπλισμένος με το αποκλειστικό σύστημα Quick-Attach LinQ για φορτίο και ένα προαιρετικό σύστημα ήχου Bluetooth 100W.
Millenium-Yellow

2023 TOW SPORTS

Σανίδα, σκι ή πατίνι. Όπως κι αν επιλέξετε να το κάνετε, το Sea-Doo Wake είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απολαύσετε σπορ ρυμούλκησης και θαλάσσια σπορ!

Το μοντέλο Wake Pro προσφέρει την πιο σταθερή διαδρομή της βιομηχανίας για σπορ ρυμούλκησης. Με άφθονη δύναμη και επιπλέον χώρο για προετοιμασία για την επόμενη βόλτα σας, αυτό το μοντέλο προσφέρει μια εμπειρία θαλάσσιων σπορ όπως κανένα άλλο.

2023
Το Wake Pro προσφέρει την πιο σταθερή οδήγηση σε ένα PWC που έχει κατασκευαστεί ειδικά για σπορ ρυμούλκησης. Με στάνταρ αφαιρούμενο πυλώνα σκι, σχάρα σανίδας και αποκλειστική λειτουργία σκι, προσφέρει επιπλέον χώρο για εγκατάσταση, εύκολη επιβίβαση και ένα σοβαρό σύστημα ήχου Bluetooth 100W.
Neo-Mint
2023
Πάρτε το Wakeboard, το πατίνι, το σερφ ή οτιδήποτε άλλο και ορμήστε στο νερό. Χάρη στις αποκλειστικές λειτουργίες που επικεντρώνονται στη ρυμούλκηση, όπως η λειτουργία σκι, ένας πυλώνας σκι LinQ και η σχάρα σκάφους, δεν υπάρχει άλλο σκάφος από το οποίο θα θέλετε να κάνετε τα θαλάσσια σπορ που λατρεύετε.
Neo-Mint

2023 SPORT FISHING

Ενισχύστε το πάθος σας για το ψάρεμα ευχαριστώντας όλη την οικογένεια. Κατασκευασμένο για τον περιστασιακό ψαρά με ενεργό τρόπο ζωής, το FishPro Scout είναι ένας ιδανικός συνδυασμός προσιτού ψαρέματος και οικογενειακής διασκέδασης.

Ένας συνδυασμός ενθουσιασμού, ευελιξίας και πάθους όλα σε ένα πλήρες πακέτο. Εξερευνήστε τοποθεσίες που προηγουμένως δεν ήταν διαθέσιμες για τις παραδοσιακές αλιευτικές τέχνες και δοκιμάστε την προσαρμοστικότητα ενός από τα πιο ευέλικτα σκάφη στον κόσμο.

Οι λάτρεις των σκαφών και οι φανατικοί του ψαρέματος έχουν ονειρευτεί το FishPro Trophy με αποκλειστικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν τέλεια την εμπειρία του ψαρέματος.

2023
Το FishPro Trophy 170 είναι η εμπειρία του σκάφους που λαχταρούν οι φανατικοί του ψαρέματος. Τα αποκλειστικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σύστημα αγκύρωσης, εντοπιστή ψαριών υψηλής τεχνολογίας, λειτουργίες ψαρέματος και πολλά άλλα. Όλα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους αφοσιωμένους λάτρεις του ψαρέματος την εμπειρία μιας ζωής σε κάθε εκδρομή.
Shark-Grey-Orange-Crush
2023
Πολύ πρωτοποριακό, το FishPro Sport συνδυάζει τον ενθουσιασμό και την αγάπη για το ψάρεμα με την ευελιξία, σε ένα πλήρες πακέτο. Εξερευνήστε τοποθεσίες που προηγουμένως δεν ήταν διαθέσιμες για παραδοσιακές αλιευτικές τέχνες, πλησιάστε πιο κοντά στη δράση και ζήστε το ψάρεμα όπως ποτέ πριν.
White-Gulfstream-Blue
2023
Εστιασμένο στο ψάρεμα, αλλά ευέλικτο σε κάθε περιπέτεια. Το νέο FishPro Scout είναι κατασκευασμένο για τον ψαρά με μια δραστήρια οικογένεια. Σηκωθείτε νωρίς όσο τα ψάρια τσιμπούν και χαλαρώστε με το πλήρωμα στην άμμο το απόγευμα.
White-Gulfstream-Blue

2023 ADVENTURE

Το Explorer Pro 170 επαναπροσδιορίζει την ιδέα της οδήγησης μεγάλων αποστάσεων. Σχεδιασμένο για να δημιουργήσει έξυπνους τρόπους για να μεταφέρει περισσότερο εξοπλισμό, να ανακαλύψει νέους πλωτούς δρόμους και να ανοίγει μίλια νέων δυνατοτήτων.

2023
Το Explorer Pro 170 επαναπροσδιορίζει την ιδέα της οδήγησης μεγάλων αποστάσεων. Σχεδιασμένο για να δημιουργεί έξυπνους τρόπους για να μεταφέρει περισσότερο εξοπλισμό, να ανακαλύπτει νέους πλωτούς δρόμους και να ανοίγει μίλια νέων δυνατοτήτων.
Black-Iceland-Grey